Πολιτικη και μετρα προστασιας

Αγαπητοί επισκέπτες,σας καλοσωρίζουμε στο Villa Irini και ευχόμαστε εσείς και οι οικογένειές σας να είστε καλά και υγιείς. Εδώ σας παρουσιάζουμε την πολιτική και τα μέτρα προστασίας που έχουμε λάβει για την προστασία από τον covid-19.

Είμαστε υπερήφανοι που στην μονάδα μας έχουμε υιοθετήσει αυστηρά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής. Παρακολουθώντας στενά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης, λάβαμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα με στόχο την καλύτερη θωράκιση απέναντι στον covid-19, παρέχοντας στους επισκέπτες και το προσωπικό μας ένα ασφαλές περιβάλλον.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή ώστε να ενημερώσουμε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου και τον ΕΟΔΥ για περεταίρω οδηγίες και ενημέρωση.

ΩΡΑΡΙΑ CHECK IN – CHECK OUT

Το check out θα πραγματοποιείται στις 11:00 ενώ το check in μεταφέρεται στις 15:00 ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Το δωμάτιο που θα μείνετε έχει καθαριστεί, αεριστεί και απολυμανθεί πριν την άφιξή σας. Όλα τα μη βασικά στοιχεία, όπως έντυπα και διακοσμητικά έχουν αφαιρεθεί.

Τον καθαρισμό και την απολύμανση των δωματίων πραγματοποιεί αποκλειστικά ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

Οι κοινόχρηστοι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Η διάταξη των καθισμάτων και οι αποστάσεις μεταξύ τους έχουν αλλάξει. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους έχουν τοποθετηθεί απολυμαντικά.

ΠΙΣΙΝΑ

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων εντός της πισίνας είναι 10.

Το ντους πριν από τη χρήση είναι υποχρεωτικό.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας, τηρούμε αρχείο με τα στοιχεία των μελών προσωπικού και όλων των ατόμων που διέμειναν στο κατάλυμα. Τα στοιχεία που τηρούνται είναι: Όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email). Το αρχείο τηρείται υποχρεωτικά (ΦΕΚ 2084Β/30.05.2020 Αριθμ Απόφ. 1881) ώστε να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία με τις στενές επαφές τυχόν κρούσματος COVID-19, που ενδέχεται να ταυτοποιηθεί εκ των υστέρων.

Σας ευχόμαστε μία ευχάριστη και ασφαλή διαμονή!